Weer een dagje WK 2010.

Wat een wedstrijden, vooral de laatste met Braziliƫ tegen Ivoorkust.

Vond het een spannende wedstrijd, maar wel erg hard. De overtredingen en kaarten waren veel aanwezig. De scheidrechter vond ik unfair. En de spelers waren hier en daar wat onsportief.

Nog twee dagen, met wel 7 wedstrijden en dan weten we de eerste twee plaatsen van de eerste groep. Van sommige weten we al dat ze door zijn waaronder Nederland, maar na dinsdagavond kan ik de achtste finale plaatsen gaan invullen.

Verder is er weinig sitenieuws, behalve dat de bierdoppen verzameling op www.eduspin.com weer eens is bijgewerkt met 8 nieuwe doppen. Daar moet nog veel aan bijgewerkt worden. Ook de Donald Duck verzameling vereist weer wat aandacht voor de nieuwste exemplaren. Dat ga ik mss wel morgen doen.

Allemaal die dit lezen veel plezier en uw reacties zie ik nog steeds gaarne tegemoet via het contactformulier op de site.

Nog even een toepasselijk actueel WK plaatje, van een flinke schreeuw zo te zien, ook van het APN volgens mij, gevonden bij De Pers die mij elke dag nieuws stuurt.