Vandaag weer eens een berichtje van de blog.
De blog is verhuisd naar een totaal ander blog systeem.

Het zal niet makkelijk zijn voor mensen om te reageren of om een bericht te schrijven. Zelf moest ik van alles uit de kast halen om deze regels neer te zetten. Voor zover ik het begrepen heb moet je eerst gebruiker worden met een inlognaam en wachtwoord. Aangezien dit mijn eerste post is na de migratie weet ik niet wat er gebeurd als ik het publiceer. Het vermoeden rijst dat de administrator een bericht krijgt en die moet het dan verifiëren en het bericht vrijgeven.
Of het dan makkelijk is voor de mensen die eventueel even snel willen reageren weet ik op dit moment nog niet en is nog in onderzoek. Ook de lay-out, plug-ins en widgets moeten bekeken worden. Er kunnen nieuwe pagina’s gemaakt worden en bijvoorbeeld een menu naar oudere posts en contactformulier.
Dit zijn de opties die nog open staan heden ten dage. Er gaat aardig wat tijd inzitten, dus verwacht geen snelle wijzigingen. Studeren kost tijd en tijd is niet altijd voorradig.