Vanaf vandaag staan er meer dan 1000 gescande voorzijdes van Donald Ducken op mijn site.

Niet alleen de weekbladen, maar ook de Donald Duck extra’s en velerlei diversen.

Ik heb er nog veel meer en zodra ik een beetje tijd heb, dan ga ik lustig door, want ik wil alles op de site hebben staan. Tenminste alleen welke ik in mijn bezit heb. Helaas missen er nog vele exemplaren, het zou dus leuk zijn als iedereen even thuis kijkt of tie nog ouwe donald ducken of donald duck extra’s heeft en ze vervolgens aan mij doneert, dan zal ik zorgen dat ze er allemaal opkomen.

De Donald Duck extra is een van mijn favorieten en alle exemplaren die in mijn bezit zijn heb ik reeds gescand en bewerkt en staat er dus al op.
Dit is ook makkelijk voor als ik bijvoorbeeld in een stripwinkel zou kijken, dan kan ik mss op zijn pc ff kijken op internet welke ik al heb en welke ik nog tekort kom.

Dat was dan ook de aanzet om dit te maken. Een soort van catalogus om snel te kunnen zien welke ik al heb en welke nog ontbreken.

Op naar de volgende 1000, tot ziens allemaal.

Blog Image