Tsja, toen ik naar het voetballen zat te kijken, naar twee wedstrijden tegelijkertijd, nederland 3 op de teevee en nederland 1 op mijn webserver, waar ook een televisiekaart inzit, zat ik ook tegelijkertijd alvast enkele nieuwe Donaldducken te scannen om binnenkort op de site te zetten.

Toen kwam ik er dus achter dat de helft van het nieuwe menu bij mijn Donald Duck site niet werkte. Meteen aan de slag gegaan om dit te verhelpen en nu doet gelukkig alles het weer. Stom dat ik dit niet in de gaten had. Wel te begrijpen, want er zitten wel honderden zoniet duizenden kliks en bestanden op mijn sites.

Dus jongens en meiden, zet hem op en klik er lustig op los en als je iets vindt wat fout is of het niet doet stuur mij dan een emailtje of meld het even hier als reactie of kom op MSN.

Bij boorvaat mijn dartelijke hank en mijn gelwemeende excuses foor de vout. smiley

Blog Image