Vorige keer bij het EK 2004 had ik een pagina gemaakt om de uitslagen te kunnen bijhouden, toen was er weinig te vinden op het net en zocht ik me het laplazarus, vandaar dat ik besloten had om die pagina te maken.

En nu is er het EK 2008 en heb ik dan ook een pagina gemaakt. De bedoeling is dat ik daar dan ook de uitslagen bij ga houden, zodat iedereen die het handig vindt of leuk, er naar kan kijken.

Meteen even het een en ander ge├╝pdatet. Zo is er een nieuwe website van mijn hand onlangs de lucht ingegaan. www.botanischetuinkralingen.nl

En heb ik een paginaatje gemaakt als voorbeeld voor embedded fonts. Het is namelijk zo dat niet ieder font te gebruiken is op een website. Dat komt omdat niet iedereen al die lettertypes (fonts) op zijn computer heeft staan. Dus dan kiest de webbrowser zelf een font die in de buurt komt van het gevraagde font en dat kan de hele website overhoop gooien. Nu ben ik er in geslaagd om fonts op zo’n manier te integreren in een website dat deze wel te zien zijn zoals je aan het voorbeeldje van embedded fonts kan zien. Het komt er ruwweg op neer dat ik de fonts meestuur (embed) in het webdesign, doordat ze op de server staan kunnen ze daardoor zichtbaar gemaakt worden.

Nou, nou dit was al de tweede keer deze maand dat ik een blog schrijf. smiley
Misschien wordt het ooit nog wel eens wat.
Meteen even de foto van Chica erbij gezet, die is nu gezellig bij mij en blijft een poosje logeren wegens absentie van het baasje. Het is een lieverd en een erg gezellige, gehoorzame Rhodesian Ridgeback meisje.

De garoetjes weer.

Blog Image