Zo ik heb weer de Donald Duck site ge├╝pdatet.
Er staan nu meer dan 900 voorkantjes op.
En de magische grens van 1000 is bijna bereikt.
Die ga ik zeker wel halen want ik heb nog hele stapels en dozen vol.
Moet er dan wel tijd voor hebben, want het is een boel werk.
Eerst scannen, dan de afbeelding bewerken en op maat maken enzo en dan er thumbnails van maken en de pagina’s maken, uploaden en dan op naar de volgende.
Het menu is geheel nieuw en laat nu iets beter zien uit welke jaren en hoeveel duckies ik heb.
De reden van het maken van deze site is eigenlijk bedoeld voor mezelf als soort van catalogus.
Als ik dan bijvoorbeeld naar een stripwinkel zou gaan, dan kan ik daar bij hun op internet kijken of ik die aflevering al heb of niet. Ook is het nu makkelijker om een lijst te maken, of het uit te printen zodat ik precies weet of ik hem al heb of niet.
Op die manier voorkom ik dat ik teveel dubbele ga krijgen.

Een ander nieuw idee is om via deze blog iedereen op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen op mijn sites. Daar ga ik binnenkort mee beginnen. Dus komt er naast persoonlijk en films een nieuwe categorie bij: ‘Sitenieuws’.

Dus tot dan en love you all.

Blog Image