Ben ik weer (biw). smiley

De laatste tijd niet veel geschreven en niet veel beleefd, tenminste zo op het eerste gezicht. Er zitten natuurlijk allerlei verschillende zaken in het ‘niet veel beleefd’ en als ik nu de schrijfvlam ineens in mij krijg en dagelijks of op zijn minst wekelijks het toetsenbord onder mijn vingers leg en gewoon even te schrijven welke ongebruikelijke zaken er zo hier zo daar zo spelen.
Nou, dan zou ik heel wat te typen hebben of ik iets te vertellen heb of het vernieuwend is valt allemaal nog even te bezien. Het leven is een gepluk en getrek aan alle kanten.

Nu ga ik nog even verder aan het kerstkaart maken spul en wens alvast iedereeen hardstikkie leuk enzo van mij hiero.

KZT

kom zo terug (kzt)

(beetje reageren is altijd wel leuk, maar ik denk dat niemand ter wereld dit leest terwijl ze het wel zouden kunnen doensmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley)