Zoals alle mensen die hier wel eens kijken hadden kunnen zien heb ik de laaste tijd niet veel geschreven in mijn blog.
Al die websites onderhouden is toch een flinke klus en ik heb uiteraard mijn gewone dagelijkse bezigheden.

De Donald Duck sectie had ik weer geüpdatet en ik heb er al weer een boel ingescand zodat ik vandaag of morgen weer kan updaten.
Ook de sectie van de betaalde websites is weer geüpdatet en die staat op www.eduspin.com.

Ook het muziekje van de maand is alweer een poosje erin gezet. En dat is deze maand Brownie McGee, een ouwe bluesknakker, die een lekker nummertje zingt met een ritmische begleiding die de moeite waard is om even naar te luisteren.
De bedoeling is dat er binnenkort ook een link komt naar de geschiedenis van de muziekjes op www.eduzine.nl , zodat je alle muziekjes die zijn geweest nog eens kunt beluisteren. Een onopvallende link zonder linkhandje, er komt dan alleen het woordje all te staan en als je daar op klikt krijg je het bekende playertje te zien met de lijst.

Zo, nu nog een plaatje uitkliezen om hieronder te zetten
en dan zeg ik weer
tot de volgende keer smiley

Blog Image