Hoi,

Deze maand weer eens aan de rijkelijk late kant gekozen voor een nummer van Tom Waits van de cd ‘Rain Dogs’. Het programmeren was al voor de 1ste van de maand klaar, maar had het door de drukte helemaal vergeten om te uploaden naar de site. Enfin, het staat er nu weer op en ik heb al een idee voor de volgende maand. Ondertussen heb ik nog steeds weinig verzoeken gehad en de verzoeken die ik heb gehad heb ik nog niet gevonden. Het is niet alleen het nummer welke ik wil hebben, maar ook het hoesje van de cd en een plaatje van de muzikant.

Ook heb ik besloten om elke maand een ander plaatje op de homepage van mijn site te zetten. Deze keer is het de intelligente, sprekende en ook vliegende hond ‘Falkor’ uit de film ‘De Never Ending Story’. Het plaatje heb ik zelf gemaakt dmv screenshots te maken van deze film. Vervolgens heb ik ze allemaal aangepast en samengevoegd als een animated gif. Een hoop werk, maar wel een leuk werkje.

Blog Image