Daar zijn we weer, ik die dit schrijft en jij lezer die dit leest
Wat valt er te schrijven en wat valt er te lezen.
Tsja, de rust is weer een beetje terug gekeerd hier in huize weltevree.
Verjaardagen (waaronder de mijne), logeetje Chica weer geweest, mensen weg gebracht naar verschillende vliegvelden en stations.
Zelf niet op vakantie, noch voornemens. Misschien als vrouwe fortuna me aan blijft lachen dat het er nog wel eens van komt, maar op dit moment zie ik daar helaas geen mogelijkheid toe.
Vandaag dwz donderdag heb ik toch wel veel gedaan. Eerst twee vrienden opgehaald van vliegveld zestienhoven. Daarna heb ik gestofzuigd en ik heb zo’n 20 meter heg gesnoeid en onder de heg onkruid verwijderd en alles weer opgeruimd. De afwas weer helemaal gedaan. Boodschappen gedaan. Eten gekookt en ook heerlijk opgegeten. Ik heb een tomaten salade gemaakt die heerlijk smaakte. 4 Tomaten, twee witte uien, een onsje feta, wat basalmicoazijn en wat olijfolie en natuurlijk wat zeezout. Heerlijk fris en toch pittig en gekruid.
Met in de hoofdrol een runderschnitzeltje van te voren gemarineerd en als bijrol krieltjes in een sausachtige substantie die met hun jasje nog aan zo in de magnetron werden gestoomd.
Van te voren twee grolsch beugeltjes met anderhalve jonge verhoeven en bij het eten een half flesje uitstekende wijn.
Die is nu bijna op en zit te verzinnen of ik niet een klein nagerechtje ga nemen. Met daarna misschien nog een heel klein glaasje whiskey als slaapmutsje. Zal er eens over gaan verzinnen.

Mijn verjaardag heb ik samen met mijn moeder gevierd, aangezien we 3 dagen schelen in verjaardagsdatum. Samen zijn we 130 jaar geworden. Alle mensen die aan mij hebben gedacht en die mij hebben verwend, krijgen bij deze nog eens extra dankbetuigingen.

Blog Image