Tsja het is weer een beetje druk geweest en was daarom wat laat met het nieuwe muziekje van de maand. Het staat er nu op en is een leuk nummer (vind ik) geworden van Captain Beefheart (Don van Vliet een nederlander die vroeger ook veel met Frank Zappa heeft gemusiceerd) van het album Safe As Milk. Het nummer bengint wat rustig aan, maar op het moment dat ie lekker los begint te komen swingt het als een trein. Dus ff goed luisteren mensen, het is de moeite waard.

Ben vandaag naar het oogziekenhuis geweest en ik blijk een beginnende staar te hebben aan het rechteroog. Daar valt voorlopig nog niks aan te doen. Binnenkort krijg ik een nieuwe bril en dan moet ik weer fatsoenlijk kunnen kijken en lezen. Als de staar echt veel erger gaat worden kunnen ze dit tegenwoordig operatief verhelpen. Dit doen ze door een neuwe lens erin te zetten. Volgend jaar weer op controle en dan zien we wel waar het schip strandt.

Verder heb ik weinig te melden, weinig films gezien de laatste tijd, zodra ik weer een film zie komt het zeker weer erbij.

Toedeledoki en tot de pruimentijd maar weer.
Neem een blikje verse spam. smiley

Blog Image