Het sjonnetje schjijnt en de lucht is blauw
Met 26 graaien op de buitentemperatuur meter
Denk ik de sjomer komt nu gauw
Een beetje warmer is toch wel beter

Deze woorden ontsproten plotsklaps uit mijn brein en kreeg ik onmiddelijk het gevoel deze maar even te typen in mijn persoonlijk blog.

De tuindeur staat open en Chica (het hondje van mijn grote vriend en buurman Sjoerd) ligt lekker uitgespreid op de bank. Dat gebeurd altijd als ik de tuindeur openzet, dan komt ze kwispelend aanlopen om even goeiemorgen te zeggen. Een ochtendhumeur heb ik nog nooit waargenomen bij deze hond. Bij mezelf ook niet overigens. Het komt zelfs wel eens voor dat ik gierend van de lach wakker wordt. Kennelijk heb ik dan weer eens een hilarische droom gehad en ben nog aan het nalachen. Helaas komt dit niet al te vaak voor. Ik heb wel eens gevraagd aan sommige mensen of zij dit ook wel eens hebben gehad, maar ik ben nog niemand tegen gekomen die net als ik gierend van de lach wakker worden.

Mocht er iemand zijn die dit ook wel eens meemaakt gelieve zich dan even bij mij te melden. smiley

Blog Image