Na een drukke maand is het muziekje van de maand weer op de site gezet en het is geworden het nummer Ugly Papa van Julia Lee van de cd Snatch and grab it.

Een ouwe blues zangeres die toch nog leuke nummertjes heeft gemaakt.

Voor de rest heb ik eigenlijk weinig te melden. Mijn moeder heeft veel aandacht nodig gehad vanwege haar nieuwe heup en dat gaat gelukkig erg goed. Binnenkort zal ze wel weer de polonaise kunnen dansen.
Eindelijk weer eens een mooie dag vandaag, een blauwe lucht, wel wat wolkjes en een prima temperatuurtje. Niet te warm en niet te koud, zo mag het het hele jaar blijven.
Naar het schijnt heeft Bokito een aanklacht ingediend tegen de mensheid en daar heeft ie dan ook groot gelijk in. Zijn eis zal wel niet meer zijn dan een flinke berg bananen, maar met spanning volgen we deze zaak.
Dan heb ik gelezen over een auto die op lucht kan rijden en die gaat in 2008 in productie in India. Daar kan natuurlijk weer veel over gezegd worden, maar dat ga ik nu dus ff niet doen en wacht rustig af hoe dit zich gaat ontwikkelen.

Een woestijnvos of ‘Fenek’ samen met zijn familie heb ik als plaatje bijgevoegd. Dit zijn zeer speciale diertjes met hele grote oren en zien er erg mooi uit vind ik.

Blog Image