Enigszins aan de late kant het muziekje van de maand.
En het is geworden John Lee Hooker met I Need Some Money.

Fantastische lekkere topkwaliteit muziek in mijn ogen. John Lee Hooker is al zo’n 35 jaar één van mijn grootste favorieten. Hier krijg ik nooit genoeg van. Muziek uit het hart, met veel gevoel.

Wegens het feit dat mijn moeder net terug is uit het ziekenhuis en aan het bijkomen is van haar heupoperatie en wegens grote drukte op het gebied van de webdesign, was ik deze keer een beetje laat met updaten. Zal er voor zorgen de volgende keer precies op de eerste van de maand het nieuwe muziekje erin te zetten.

Ook alle aanvragen voor bepaalde muziekjes zijn in behandeling en zullen allemaal een keertje aan de beurt komen, dus blijf aanvragen insturen naar edu@eduzine.nl.

Ook eduspin.com moet flink geüpdatet worden en daar ben ik ook al druk mee bezig. Tis een berg werk alles bij elkaar, maar wel leuk om te doen.

Aan iedereen die dit leest, het allerbeste gewenst en tot schrijfs/leesssss.