En daar ben ik weer. Ik heb al gemerkt dat elke dag een stukje schrijven veel te veel werk is en dat ik dus gewoon een stukje schrijf wanneer ik daar zin in heb en of tijd.
Nu wilde ik even een klein stukje schrijven, omdat ik dat wel leuk vind.

Het muziekje van de maand is precies volgens schema op 1 april op de site verschenen en ik vind het zelf een heerlijk stukje muziek.
Het zou natuurlijk leuk zijn als er reacties komen van mensen die een bepaald muziekje daar zouden willen hebben. En een eerste reactie daarop heb ik al gekregen. Die ga ik binnenkort dan ook erop zetten. Als het allemaal erg populair gaat worden is het ook mogelijk om de muziekjes per twee weken of zelfs per week te gaan doen. Het voordeel daarvan is dat als er een muziekje niet bevalt je gewoon een weekje later komt luisteren en er dan weer een andere op staat. Daar moet ik eens over nadenken.

Zo nu ga ik weer ff aan het world wide werk en dat is een heel andere www.

Blog Image