Het voorjaar is gisteren begonnen volgens de kalender, de natuur trekt zich er niks van aan. Gisterochtend was het nog een freetje bips, maar vanochtend was het toch een stuk warmer gelukkig. Weer vroeg opgestaan voor mijn doen om 10.00u en Chica is weer lekker naar buiten geweest.
Blog Image

Mijn ochtendritueel is dus enigzins gewijzigd, eerst wassen en aankleden en dan hoppa met Chica naar buiten. De koffie zet ik aan voor ik de deur uitga, zodat als ik terug ben er een lekkere warme bak klaar staat. Dan weer achter de computer, om eerst de msn aan te zetten en dan de email te checken. Dan ook even naar mijn blog, om weer een stukje te schrijven, ik ben benieuwd hoe lang ik dit ga volhouden. Ik vind het wel leuk, want ik kan altijd nakijken wat ik heb geschreven en zo hou ik er een soort van dagboek op na.

Vanmiddag ga ik boodschappen doen met mijn Moeder en dan ga ik gelijk met Chica naar het park of naar het bos. En dan verder met de computers, want er is nog een hele boel werk te doen.

De star trek sectie van eduzine is weer ge├╝pdatet en daar ben ik gisteren weer de hele dag mee bezig gewest, het is nog lang niet klaar, want ik wil van elke aflevering zelf een plaatje schieten en aangezien het 704 afleveringen zijn, ben ik daar de komende jaren nog niet mee klaar. De lijsten kloppen nu wel, dus kan iedereen zien welke afleveringen er allemaal zijn geweest. Nu moet ik de hele boel nog gaan overschrijven in php, zodat het allemaal een stuk kleiner en sneller gaat worden. Ook de beginpagina’s van de betreffende series hebben nu een startmuziekje die pas na 2 seconden begint. Ik ben er in geslaagd om elk startmuziekje niet alleen kleiner te maken, maar ook met een silence van twee minuten te laten beginnen. Ook heb ik er eentje weten te versterken, omdat die wat aan de zachte kant was. Leve de voorruitgang en leve de leerstoel die ik nimmer zal verlaten. Groetjes maar weer, genoeg geschreven voor vandaag.