Okee dan, het staat er in eerste instantie op.

Nou moet er nog heel veel aan gebeuren, want het is een zooitje van jewelste. Gelukkig doet volgens mij alles het wel, maar er moet nog heeeeeel veel aan gedaan worden. En dat kost vreselijk veel tijd, maar is ook wel leuk werk.

Nu nog proberen om elke maand een ander muziekje te plaatsen en alles een beetje te gaan updaten. En uiteraard zo af en toe eens wat te schrijven hier in mijn persoonlijke blog. Ook wil ik andere categoriën gaan maken waar iedereen naar hartelust op kan reageren.

Ook moet het mogelijk zijn om andere blog pagina’s te maken, dus als je ook een eigen blog wilt, dan moet je je maar melden via email, dan kunnen we kijken hoe we dat allemaal gaan doen.

Onder het genot van een glaasje overheerlijke Laphroig, ga ik nu deze blog verlaten en zo zoetjes aan richting mijn mandje. Tot gauw maar weer.