En daar gaat ie weer. Mijn oogluiken geopend en het ochtendritueel kan weer gaan beginnen.

Eerst mijn kamerjas en trainingsbroek aan, thermostaat even hoger zetten, want het is redelijk aan de koude kant hier. Vervolgens als een speer naar de keuken om koffie te zetten. Bij het langs lopen de computer aangezet. Het eerste wat ik op de computer doe ik de msn aanzetten voor als iemand iets tegen me wil zeggen. Dan is het de beurt aan de email, klikkerdeklikken en lezen. Dat doe ik altijd via webmail, zodat ik alle ongewenste email er meteen kan uitgooien. Als ik daar klaar mee ben dan haal ik de email pas op met outlook express. En dan tussen het klikken door even deze blog aangezet. Dat is voor het eerst en zou eigenlijk een dagelijkse routine moeten worden.

De koffie is ondertussen klaar en ik geniet van een heerlijke warme bak. De buurman is zoals bijna elke dag weer vrolijk aan het zagen, boren en timmeren. Wat een pech om zo iemand naast je te hebben. Een zwaar contrast met de buurman aan de andere kant, waar ik zo goed mee kan opschieten dat hij vriend is geworden en we regelmatig zitten te samenzweren onder het genot van een drankje en wat goeie muziek of een goeie film.

Wat staat er op de planning voor vandaag. Als eerste moet ik zwaar opruimen, een computer repareren en een harde schijf in een andere zetten. Donald ducken scannen en bewerken voor mijn duckverzameling op www.eduzine.nl , het eerste onderdeel wat ge├╝pdatet moet worden.
Dus een hele berg te doen en dat ga ik dan nu ook doen, tabee.