Okee, daar gaat tie dan.

Mijn eerste bericht op mijn eerste blog. Geen idee uiteraard hoe het allemaal werkt en wat ik er allemaal aan kan gaan veranderen. Denk dat ik het maar ga gebruiken als een soort van dagboek en wat ik allemaal ga doen met mijn nieuwe domein www.eduzine.nl.

Uiteraard rijst de vraag waarom eduzine. Edu staat voor mijn naam en tevens voor educatie. Een e-zine is een elektronisch tijdschrift en als je eduzine uitspreekt zoals het bedoeld is dan krijg je iedoezaain. Daar klinkt het woord design in en eduzine moet ook een plaats zijn waar ik mijn designs kan laten zien. En tevens een elektronisch tijdschrift met elke keer weer een andere aflevering, de eerste is nog in de maak, net zoals de hele site.

Voorlopig ga ik zodadelijk een inhoud toevoegen zodat er tenminste al iets opstaat, met een muziekje van de maand, dit muziekje is niet bedoeld om te downloaden, maar om er lekker naar te luisteren. Bedoeld om aan te geven van welke muziek ik hou en als ode aan de betreffende muzikant. Ook moet er een plaatje bij staan van het betreffende album zodat je naar de winkel kan gaan om het album te kopen of ga naar de muziekbieb en leen het daar.

Tot zover mijn eerste blog, tot snel maar weer.